Tänk dig känslan att tillhöra ett community där du växer som individ men också tillsammans med andra. Tänk dig en plats där alla är välkomna oavsett dagsform och förutsättningar där du får möjlighet att lyssna till vad dina behov är i stunden, oavsett om det är stillhet och landa i nuet, för att väcka lusten till rörelse och kreativitet eller bara för att möta nya likasinnade människor.

Vårt medlemskap handlar om gemenskap och är ett community där vi adderar allt inom helhetshälsa. Vi tror på att samspelet mellan rörelse och vila tillsammans med kreativitet, närvaro och gemenskap får oss att känna mer tacksamhet, lekfullhet och kraft i livet.

För Dig som medlem ingår massa härligheter så som gratis boost dagar, nätverkskvällar och föreläsningar med likasinnade och awesome rabatter. Ja, en massa ”flowigheter” helt enkelt för att Du är unik och värdefull för Dig själv och för oss! <3

Registrera Ditt medlemskap och bli en del av vårt community!
Tryck på knappen nedan och tryck på köp –> Gå till kassan –> Slutför beställning. För att aktivera ditt medlemskap, kom in till oss och färdigställ! 

Welcome to the Family! 

/Rawsome teamet <3