Catering

Färgglada tallrikar är det bästa vi vet! Har Ditt företag en happening på gång och efterfrågar godsaker på ert bord? Socker-/gluten- och mjölkfria maträtter och bakverk med inspiration från raw food köket, är vår specialité. Vi vill inspirera Dig och ditt gäng till det gröna köket utan pekpinnar! Låt oss visa er vägen!
Det ska vara gött att leva!

EVENTS

Vi på Rawsome Days vill möta Dig och Ditt företag med optimal hälsa! För oss innebär det att ha kul längs vägen genom aktiviteter där intention, rörelse och mental träning flätas samman. Vi erbjuder aktivitetsdagar, friskvårdsdagar, kick-offer, AW:s och skräddarsyr events som passar just Ditt företag och arbetsteam.

Boka vår lokal

Välkommen till Skövdes Bali på Hertig Johans gata 6! Här är oasen för Dig som söker en jordnära mötesplats med stora sittytor och varm inredning med vackra valvfönster som vätter ut mot kyrkparken. Här finns det plats för kreativitet och skapande i kombination med stilla rum med utrymme för vila och återhämtning.

Hur kan vi boosta ert team?

Vill du och ditt arbetsteam hitta på något tillsammans för att boosta teamet eller för att hitta nya vanor? Vi är kunniga inom vår fysiska och mentala hälsa och våra coacher, kockar och instruktörer kombinerar under en halv eller en hel dag just helhetshälsa – rörelse, återhämtning och god, färgglad mat.

Visste du att vår mat är både god, färgglad och fylld med näring? Vi lagar och bakar allt från grunden och allt i vårt sortiment är socker-, mjölk & glutenfritt – Ja, vi lovar det är en hit! Hos oss kan du beställa frukost, luncher och fika till era events på jobbet. Eller kanske är ni bara ett gäng som tillsammans vill skapa nya rutiner och beställa lunch till ert kontor någon dag i veckan eller varannan vecka? Ja valet är ert! Och kom ihåg – det ska vara gött att leva!

Start your day with POWER! Bryt vardagen och ta med ditt Dream Team till oss på Rawsome Days. Ni väljer aktivitetsform och vi tar hand om resten! Börja dagen  tillsammans i vår hälsostudio och avrunda morgonstunden, innan arbetsdagen tar vid, med en näringsrik energiboost i vårt hälsocafé.

Boka in en matlagningskurs inom raw food och näringslära och avnjut sedan er färgglada mat med var sitt glas kombucha-bubbel.

Dags för event på plats hos er? Vår food truck Happy Daysi är en stämningshöjare som sätter pricken över i:et på ert event! Från vår matvagn serverar vi både mat, fika och mellanmål – ja, valet är ert!

Vi skräddarsyr ert event efter era önskemål varesig det handlar om aktiviteter för att stilla sinnet, föreläsningar inom stresshantering eller aktiviteter som väcker kreativiteten!  

Vill du ha en offert?

Om oss

Rawsome Days är en mötesplats i hjärtat av Skövde som erbjuder ett inspirerande livsstilskoncept i en kombination av ett hälsocafé och en levande och lärande hälsostudio. I vårt café har vi redan gjort det medvetna valet åt kunden. Det innebär att besökaren alltid kan känna sig trygg med att det vi serverar främjar individens hälsa. Vi serverar ett stort utbud av socker-/gluten- och mjölkfria alternativ med inspiration från raw food köket, allt för att möjliggöra tillgängligheten för en hälsosammare livsstil. Vi erbjuder gruppträning- samt yogapass där intention, rörelse och mental träning flätas samman. Vårt hälsocenter lägger stort fokus på föreläsningar, kurser och utbildningar som väcker lusten till utveckling samt att våga leva efter sina visioner. Allt i en skön och rolig mix kryddat med ett kärleksfullt mervärde.