Heldagsworkshop i Yoga m. Anna Viktoria Åkerlund

Yoga betyder förening. Ett ord från sanskrit som betyder “att binda ihop” – här får du utforska byggan mellan kropp, sinne och själ. Yoga kan vara så mycket mer än fysiska positioner. Under denna dag får du utforska dig själv genom yogans vägledning både på ett filosofiskt plan såväl som i kroppen och subtil energi, bortom det vi kan förklara i ord. Vi är så mycket mer än tänkande maskiner i en prestationsinriktad värd, något som kan vara lätt att glömma bort när kalendern fylls på med åtaganden. Denna dag är skapad med intentionen att flytta vår närvaro från hjärnans tänkande intelligens till hjärtats djupa visdom, den plats där du kan leva i din sanning och stråla i din fulla potential. 

Vi startar dagen med en flödande yogaklass. Ett härligt dynamiskt flöde som hjälper oss att hitta kontakten med kroppen och sinne. Genom yogiska verktyg får du chansen att släppa taget om spänningar och skapa utrymme i dig för något nytt. Här får vi landa, känna och uppleva oss själva precis som vi är. 

Den andra delen bjuder på en djupt återhämtande yogaklass i form av Yin, Restorative yoga och meditation. Vi stannar lite längre i positionerna för att nå in på djupet. Den här formen av yoga hjälper kropp och sinne att hitta balans, verkar lugnande och energigivande. Avslutningsvis landar vi i en lång härlig vila i form av Yoga nidra (yogisk sömn) som ger dig återhämtning på djupet. 


Anna Åkerlund är en erfaren yogalärare som med ödmjukhet brinner för att förmedla sin kunskap på ett lättillgängligt sätt med ett hjärta som slår lite extra för yogans helande och terapeutiska effekter. Anna är utbildad yogalärare (RYT-500) enligt Yoga Alliance inom Hatha yoga, Yoga Therapy & linjering, Yin Yoga, Medicinsk yoga och Akhanda Yoga. Det var under en utmanande tid i livet som Anna hittade yogan, högpresterande och utbränd fann hon som sista utväg läkning genom yogan. Nu är det hennes stora passion att dela sin medicin vidare till andra. 

Vill du lära känna Anna eller ta kontakt finner du henne via instagram eller via Facebook: annaviktoriayoga

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Inga kategorier

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *