HÄLSOBOOSTEN

Med hälsocoaching, mental träning och workshops inom holistisk hälsa, skapar vi förutsättningar för att leva mer inifrån och ut. Det blir lättare att släppa taget om det som inte fungerar och istället ge dig själv en nystart i din personliga utveckling. Under fem fredagar kl 13-15, utspridda på sju veckor, ger du dig ett utrymme för att växa och blomstra! 

Självklart följer vi restriktioner, är en liten grupp och håller avstånd mellan oss.

I detta hälsoprogram får du möjligheten att utforska dig själv på djupet, och få verktyg för att leva det liv du innerst inne vill. För att utveckla din förmåga att nå dit, och stå stadigt i denna snabba och föränderliga värld, kommer teori, personlig coaching, mental träning och mindfulness blandas.

Kursen syfte är att ge dig ökad kunskap och insikt om vad du behöver. Varje modul innehåller en del av teori och en del med gruppcoaching och övningar, för att fördjupa din kontakt med dig själv, så att du kan hitta dina svar på vad som är dina nästa steg i ditt liv. Mellan våra träffar följer du din plan och agerar efter de nya, kärleksfulla delmål som du gjort upp med dig själv.

Hälsoboosten utvecklar ditt självledarskap, är stressförebyggande och prestationshöjande eftersom du stärker relationen till dig själv och får insikter och verktyg för att optimera din hälsa och bli mer DU. Kursen passar dig som känner att detta känns helt rätt! Kanske har du ledande befattning, längtar efter mer tid med dig själv, driver företag eller drömmer om ett liv i bättre balans och med mer självkärlek.

Att se fram emot:
Workshops inom holistisk hälsa- kropp, själ och hjärna. Gruppcoaching. Reflektion. Meditation. Mindfulness. Personlig utveckling. Lugn och ro. Inre resa. Gemenskap. Rawfika. Självkärlek.

Vi är en liten grupp där värme, närvaro och glädje är ledord där respekt och tystnadsplikt gentemot varandra är en självklarhet. När du riktar din kraft mot mål som är viktiga och sanna för dig, skapas magi och livet faller på plats. Hoppas du vill åka med på äventyret, vara med i gemenskapen och ge dig själv en Hälsoboost för livet!

Kursens moduler och innehåll:

Holistisk hälsa & coaching, 21 januari 2022
Helhetsperspektivet på kropp, själ och hjärna.
Coaching med Framgångskorten, ett självhjälps-verktyg genom kursen
Målsättning med kursen

Kroppen – din genomförare, 28 januari 2022
Våra fysiska behov.
Vad behöver vi för fysisk aktivitet och näring, för att fungera och må optimalt?
Gruppcoaching på området ger dig djupare insikt i ditt eget nuläge och utifrån det gör du en individuell hälsoplan.

Hjärnan – din tankeproducent, 4 februari 2022 
Hjärnforskning och hjärnans tallriksmodell.
Vi zoomar in denna spännande värld och du får själv reflektera kring hur du kan öka ditt eget välbefinnande genom att ge din fantastiska hjärna vad den vill ha!

Själen – din inre vägledare, 11 februari 2022
Vad skapar balans inom dig och hur påverkar din yttre värld, din inre röst?
Vi fördjupar kontakten med vår inre röst genom meditation, kreativitet och mindfulness.
Gruppcoaching och målsättning
Avstämning av hälsoplan.

Återträff och Hälsoboost framåt, 4 mars 2022
Efter 21 dagar har nya vanor satt spår i vår hjärna. Vi lär av våra fram-och motgångar, justerar målen och lyfter de framstegen vi gjort!
Diskussion och reflektion kring resan och vi blickar in i den fantastiska framtid som väntar oss.
I glädje och gemenskap  ”Hälsoboostar” vi inför framtiden.

KURSLEDAREN är Pernilla Stoor, har jobbat med professionell coaching och mental träning av ledare, idrottare och privatpersoner i 14 år, och som hälsokonsult lika länge. Med sitt hjärtliga och inspirerande sätt, stöttar och utmanar hon sina klienter och åhörare, så att de kan blomstra och leva mer i samklang med sig själva. Föreläsningar, workshops, träningspass och individuella samtal har varit mycket uppskattade.

I KURSEN INGÅR:
Självcoaching-verktyget Framgångskorten
Tillgänglig coach via mail under kursens gång
Raw-fika och kaffe/te
Privat Facebook-grupp

NÄR?
Fredagar 13:00-15:00
21 och 28e januari och 4e, 11e februari och 4e mars 2022

VAR?
Rawsomedays, Hertig Johans gata 6, Skövde.

INVESTERING:
Privatperson: 3850 kr inkl moms
Företag: 3850 kr exkl moms

BOKNINGSREGLER:
https://rawsomedays.se/bokning-betalning/

Maila pernilla@stoor.se frågor
annars boka din plats via knappen nedan.

Sagt om kursen

”5 poäng av 5 möjliga. Kursen är uppvaknande, trygg, självutforskande och jag har hittat tron på mig själv och flera givande insikter att bära med mig på min resa. Kursledaren är genuin, in-lyssnande, har en passionerad drivkraft och hennes aura smittar.”
Evelina Claesson, Design Director

”En utbildning med mycket inspiration, kunskap, generositet och värme. Pernilla skapar en härlig gruppdynamik och frigör kraften i dig själv och hjälper dig att skapa ännu mer av det du vill ha.”
Peter Tornberg

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Senaste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  • Inga kategorier

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *