FULLBOKAT! Endags retreat Inre Balans – Jord

Välkommen på retreat, där mental träning och kinesisk medicin flätas samman med det aktuella elementet, som i september är Jord. Obalans i jordelementet ger osäkerhet, oro, grubblerier och svårt att smälta saker. När du är balanserad är du varm omhändertagande, lugn och trygg.

Fokus under dagen är att balansera ditt inre jordelement med yinyoga, workshop, coaching och praktiska mentala övningar. Du kommer få verktyg med dig hem för att skapa ett liv där du lever i mer samklang med dig själv och Moder jord, så du kan njuta av din energi och grundning, långt efter detta Retreat.

Att se fram emot:

Yinyoga-jordelementet, Reflektionstid med coachande frågor, Rawfika och jordande lunch, Barfota-meditation, Ökad kunskap om intellektuell näring, Gemenskap, Egentid, Självkärlek, Grundning, Lugn och ro, Verktyg för framtiden.

Var: Rawsome Days, på Hertig Johans gata 6 i Skövde

När: Lördag 25 september kl 9.30-16.00

Investering: 1 295kr
Early Bird-pris 1095 kr vid bokning innan 11 juli.

Frågor: Maila pernilla@stoor.se eller hanna@ganedahl.se

Bokningsregler:

Bokning och betalning

 • Du är garanterad din plats när du bokat och betalat.
 • Du kan välja att betala direkt vid bokning eller 30 dagar innan Retreatet, via en faktura som kommer på mailen.
 • Bokar du alla fem Retreat – Inre Balans, bjuder vi på ett tillfälle. Earlybird-priset (1095kr) gäller första tillfället vid bokning innan 30 juni. Det kommande tre är investeringen 1295kr och det sista tillfället bjuder vi på.
 • Vid för lågt deltagarantal, förbehåller vi oss rätten att ställa in. Återbetalning sker då.
 • Vid sjukdom – Återbetalning sker i uppvisande av läkarintyg.
 • Om- och avbokning
 • Anmälan är bindande, men kan överlåtas.

Covid – 19

Vi följer rådande restriktioner och ser till alla känner sig säkra med avstånd samt är en liten grupp.

”Retreat Inre Balans” är en serie om fem tillfällen per år, där varje retreat har fokus på ett av de fem elementen. Schemat för kommande året:

25 September 2021 – Jord

27 November 2021 – Metall

29 Januari 2022 – Vatten

26 Mars 2022 – Trä

14 Maj 2022 – Eld

Vid anmälan till alla fem Retreat-Inre Balans, bjuder vi på ett tillfälle!

Ledarna

Hanna Gånedahl – Certifierad Yinyoga-lärare och Hälsocoach. Hon älskar att inspirera och guida för att andra ska känna balans och inre lugn. För henne är hälsa en helhet, där kropp och sinne samspelar. Hanna driver Hannas yinyoga sedan 2020 och du kan läsa mer om henne på Hannasyinyoga ( https://www.instagram.com/hannasyinyoga/) på Instagram.

Pernilla Stoor – Professionell Coach och Hälsokonsult som gillar äventyr och utforskande både inom och utom sig själv och hjälpa andra att göra detsamma. En drivkraft hon har är att se andra växa och blomstra. Pernilla driver företaget Stoor Framgång & Hälsa sedan 2007 och du kan läsa mer om henne på www.stoor.se (länkas).

Senaste kommentarer

  Arkiv

  Kategorier

  • Inga kategorier