Endags retreat Inre Balans – Vatten

Mental träning möter kinesisk medicin och yinyoga 

Välkommen på Retreat, där mental träning och kinesisk medicin flätas samman med det aktuella elementet, som i januari är Vatten. Vattenelementet är kopplat till känslor av skräck och rädsla men även tilltro och tillit. Obalans i element kan leda till överdriven ångest och rädsla, allt från jobbångest till rädsla för att bli utnyttjad, vilket ger dig svårigheter att genomföra det du har planerat. När du är balanserad kan du känna tillit till dig själv och till livet. Du känner dig stabil med en stark närvaro och du låter din visdom hjälpa dig att veta vad som är nödvändigt och inte.

Fokuset under dagen är att balansera ditt inre vattenelement med yinyoga, workshop, coaching och praktiska mentala övningar. Du kommer få verktyg med dig hem för att skapa ett liv där du lever i mer samklang med dig själv, så du kan njuta av dina insikter och återhämtad energi, långt efter detta Retreat. 

Att se fram emot: 

Yinyoga-vattenelementet, Workshop kring vår hjärnas basbehov, Reflektionstid med coachande frågor kring återhämtning, Mental övning för inre lugn, Yoga Nidra, Rawfika och värmande vegansk lunch, Gemenskap, Egentid, Självkärlek, Verktyg för framtiden. 

Var: Rawsomedays, på Hertig Johans gata 6 i Skövde 

När: Lördag 29 januari kl 9.30-16.00

Investering: 1395 kr, Early Bird-pris 1195 kr vid bokning innan 25 november
Läs mer om bokning och betalning här: Bokningsregler

Frågor: Maila pernilla@stoor.se eller hanna@ganedahl.se 

”Retreat Inre Balans” är en serie om fem tillfällen som löper under ett år, där varje retreat har fokus på ett av de fem elementen, för att hjälpa kropp och sinne vara i balans året runt! Bokar du alla tillfällen direkt, bjuder vi på ett retreat!

Schemat för kommande året: 

Preliminära datum för kommande året: 

26 mars 2022 – Trä 

21 maj 2022 – Eld 

10 september 2022 – Jord 

12 november 2022 – Metall

Retreatet hålls av Hanna Gånedahl & Pernilla Stoor

Varmt välkommen!

Hanna Gånedahl – Certifierad Yinyoga-lärare och Hälsocoach. Hon älskar att inspirera och guida för att andra ska känna balans och inre lugn. För henne är hälsa en helhet, där kropp och sinne samspelar. Hanna driver Hannas yinyoga sedan 2020 och hennes klasser blev snabbt populära både i yogasalen och online. Du kan läsa mer om henne på Hannasyinyoga: https://hannas-yinyoga.mailchimpsites.com

Pernilla Stoor – Professionell Coach och Hälsokonsult som gillar äventyr och utforskande både inom och utom sig själv och hjälpa andra att göra detsamma. En drivkraft hon har är att se andra växa och blomstra. Hennes mentala träning, coaching, kurser och träningsresor har varit väldigt uppskattade, sedan hon startade företaget Stoor Framgång & Hälsa, år 2007. Du kan läsa mer om vad hon kan erbjuda dig på http://www.stoor.se 

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Inga kategorier