Endags retreat Inre Balans – Metall

Mental träning möter kinesisk medicin och yinyoga 

Välkommen på Retreat, där mental träning och kinesisk medicin flätas samman med det aktuella elementet, som i november är Metall. Obalans i metallelementet kan ge överdriven noggrannhet, svårt att släppa taget och uttrycka känslor. När du är balanserad är du kärleksfull, fylld av livsglädje och vågar möta livet så som det är, i både med- och motgångar. Metallelementet handlar även om att finna meningen med livet och kontakt med din andlighet.

Fokus under dagen är att balansera ditt inre metallelement med yinyoga, workshop, coaching och praktiska mentala övningar. Du kommer få verktyg med dig hem för att skapa ett liv där du lever i mer samklang med dig själv, så du kan njuta av dina insikter och renad energi, långt efter detta Retreat. 

Att se fram emot: 

Yinyoga-metallelementet, Reflektionstid med coachande frågor kring andlighet, Mental träning i att släppa taget, Pranayama-andning, Rawfika och kryddig vegansk lunch, Gemenskap, Egentid, Självkärlek, Verktyg för framtiden. 

Var: Rawsomedays, på Hertig Johans gata 6 i Skövde 

När Lördag 27 november kl 9.30-16.00

Anmälan: www.rawsomedays.se 

Investering: 1395 kr
Läs mer om bokning & betalning här: https://rawsomedays.se/bokningsregler/

Frågor: Maila pernilla@stoor.se eller hanna@ganedahl.se

Schemat för kommande året: 

Preliminära datum för kommande året: 

29 januari – Vatten

26 mars 2022 – Trä 

21 maj 2022 – Eld 

10 september 2022 – Jord 

 

”Retreat Inre Balans” är en serie om fem tillfällen som löper under ett år, där varje retreat har fokus på ett av de fem elementen, för att hjälpa kropp och sinne vara i balans året runt! Bokar du alla tillfällen direkt, bjuder vi på ett retreat!

Retreatet hålls av Hanna Gånedahl & Pernilla Stoor

Varmt välkommen!

Hanna Gånedahl – Certifierad Yinyoga-lärare och Hälsocoach. Hon älskar att inspirera och guida för att andra ska känna balans och inre lugn. För henne är hälsa en helhet, där kropp och sinne samspelar. Hanna driver Hannas yinyoga sedan 2020 och hennes klasser blev snabbt populära både i yogasalen och online. Du kan läsa mer om henne på Hannasyinyoga: https://hannas-yinyoga.mailchimpsites.com

Pernilla Stoor – Professionell Coach och Hälsokonsult som gillar äventyr och utforskande både inom och utom sig själv och hjälpa andra att göra detsamma. En drivkraft hon har är att se andra växa och blomstra. Hennes mentala träning, coaching, kurser och träningsresor har varit väldigt uppskattade, sedan hon startade företaget Stoor Framgång & Hälsa, år 2007. Du kan läsa mer om vad hon kan erbjuda dig på http://www.stoor.se 

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Inga kategorier