Designa ditt drömliv med mening, balans och fantastiska resultat!

3

Längtar du efter en vardag där du känner balans, mening och framgång? Känner du igen frågorna; ”Vad är sjutton jag menad att göra?”, ”Hur kan jag leva och göra det jag älskar på ett balanserat och hållbart sätt?” eller ”Hur kan jag njuta mer av den här resan? ”Prestationsångest, stress, utmattning, brist på tid, energi och lätthet är inte nödvändiga ingredienser i soppan för att vi ska skapa de resultat vi drömmer om, ändå är vi så många som lätt hamnar där. Kan man göra det annorlunda? Hur gör man det?

Den här föreläsningen är för dig som önskar hitta ditt livs sysselsättning, men är även för dig som vet vad du vill, men önskar mer välmående och balans i din vardag. Ni kommer att få en överblick över hur man hittar sin drömsysselsättning, hur du designar vardagen på ett sätt du älskar och hur du bygger tillfredsställelsen och balansen hållbart.

Du kommer få övningar som skapar klarhet och insikt kring vad som faktiskt behöver din uppmärksamhet för att skapa de resultat du önskar på snabbaste och bästa sätt. Du kommer även att gå härifrån och veta det nästa rätta steget för just DIG.

Mikaela Seger Nälgård är utbildad Holistisk hälsocoach och jobbar idag som livs- och ledarskapscoach för högpresterande, ambitiösa ledare och entreprenörer som vill designa sitt liv med mening, balans och fantastiska resultat! Hon älskar att inspirera och möta människor med driv, drömmar och stora hjärtan som drivs av att bidra på sitt unika sätt till världen. Det finns inget bättre än att se människor bli de sanna ledarna i sitt liv och att blomstra till sin fulla potential!

Föreläsningen är kostnadsfri för Dig som medlem hos oss (värde 1300kr)! Inte medlem? – Investering 650kr

Är du medlem bokar du Dig och din vän genom att skriva era för- & efternamn + mailadresser till:

hey@rawsomedays.se

Ej medlem – följ länken: https://rawsomedays.zoezi.se/member#/coursebook/52

 

VARMT VÄLKOMMEN!

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Kategorier

    • Inga kategorier