Vad är coaching?

Coaching är en kreativ, rolig och otroligt kraftfull process, som hjälper människor att nå dit de egentligen vill. Det handlar om att maximera människors potential, privat och i yrkeslivet. Vi lägger fokus är på det som går att påverka, vilket tidsmässigt är nu och framåt. Professionell coaching handlar inte om att vara rådgivare, terapeut eller ledare, utan om att vara en stöttande ”powerpartner” som ställer de frågorna du behöver, så att du på djupet förstår dig själv, vad du vill och vad ditt nästa steg i din utveckling är. Dessa frågor får du i ett tryggt utrymme där du kan vara precis som du är, och där du ses som en resursstark person, som är experten på ditt liv och har alla svaren inom dig. Coaching är som att resa inom sig själv, för att hitta hem till sig själv.

Pernillas coaching följer de etiska riktlinjerna inom International Coach Federation, ICF, vilket är det globala branschorganet för professionella coacher. Hon jobbar under tystnadsplikt och är Certifierad på PCC-nivå, vilket innebär att coachingen håller mycket hög standard.

Internationell Coach Federations definition på coaching:
”Coaching är ett partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienter att maximera deras personliga och professionella potential.”

 

I coachprogrammen ingår alltid en Framgångskortlek, så du kan coacha dig själv mellan våra sessioner och jag finns även som personlig support via mail.

Coaching Guld:

15 samtal under 12 månader
1250/mån (totalt 15000kr)

Coaching Silver:

10 samtal 6 mån

1833kr/mån (totalt 11000kr)

Coaching Brons:

5 samtal under 2 månader 3000kr/mån (totalt 6000kr)

Vem är Pernilla?

”Jag har en stor passion för att bidra till jordens och människors välbefinnande. Det har alltid intresserat mig vad som håller oss friska, både mentalt och fysiskt och vad som bidrar till vår känsla av lycka. Därför har jag utbildat mig inom mental träning, coaching och hälsa, och utforskar ständigt nya sätt att leva i samklang med sig själv, så jag kan stötta fler som vill göra det!

Vad erbjuder Stoor Framgång & Hälsa?

  • Professionell Coaching och Mental träning- ger inre framgång och hälsa!
  • Hälsoboosten- Ett beteendeförändrande holistiskt hälsoprogram som stärker dig mentalt och fysiskt
  • Personlig Träning- För ett starkare du
  • Kostrådgivning-God energi inifrån och ut
  • Grupper, kurser och event

Jag är på plats på Rawsome Days på onsdagar. Vill du boka tid för personlig utveckling eller har fler frågor?  Varmt välkommen att kontakta mig!”