Har Du något att uppmärksamma för goda arbetsinsatser, är det någons födelsedag eller är det kanske bara dags för fredagsmys?

Vi erbjuder tårtor, frukostar & mellis till ditt arbetslag eller till dig som privatperson. Kom in till oss så sätter vi ihop ett paket till dig eller maila din förfrågan till oss:

Vad är Raw Food?

Kosten Raw Food har funnits sedan urminnes tider men har egentligen blivit riktigt uppmärksammat här i Sverige först det senaste årtiondet. Många är bekanta med bemärkelsen "levande föda" som är ett annat namn för raw food. Vad är det då som får denna gröna kost att utmärka sig från en del annat? Jo, maten och bakverken som du hittar i vår meny markerat med "R" bevarar i stort sett sin fullständiga näring eftersom vi aldrig värmer upp maten till över 42°. Den är helt baserad på vegansk grund, det vill säga, råvarorna kommer enbart från växtriket och är som ovan skrivet socker, -gluten och mjölkfri vilket betyder att kosten raw food är helt oprocessad. Det gillar vi!

Tack för fina ord!

" Hej! Måste bara få berätta hur nöjda vi blev över tårtorna och chokladmintrutorna på vårt bröllop förra helgen! Det smakade jättegott och blev så fint, vi fick många lovord av våra gäster. Ni ska även ha stort beröm för ert fina bemötande, från första mejlkontakten till vårt besök när vi valde tårta och även för att ni skickade med toppning att dekorera med. Tusen tack, vi kommer definitivt att återvända till er! 🥰❤ /Emmy & Joakim "